Sprijin constant pentru modernizarea rețelei tactice integrate a Armatei SUA

Read Time:1 Minute, 27 Second

Sprijin constant pentru modernizarea rețelei tactice integrate a Armatei SUA

Armata SUA a acordat un contract de modernizare a rețelei către Persistent Systems pentru furnizarea de radio în rețea MPU5 și alte servicii.

Contractul acordat către Persistent Systems

Armata SUA a încheiat un contract cu Persistent Systems pentru modernizarea rețelei tactice integrate. Acest contract include furnizarea de radio în rețea MPU5 și alte servicii necesare pentru modernizarea rețelei tactice integrate a Armatei SUA.

Modernizarea rețelei tactice integrate

Modernizarea rețelei tactice integrate este un pas important în dezvoltarea capacităților militare ale Armatei SUA. Această modernizare va permite o comunicare mai eficientă și sigură între diferitele unități militare și va spori capacitatea de răspuns în situații de criză.

Beneficiile radio în rețea MPU5

Radio în rețea MPU5 este un sistem avansat de comunicații care oferă o serie de beneficii pentru Armata SUA. Acest sistem permite transmiterea și recepționarea de date în timp real, asigurând o comunicare rapidă și fiabilă între diferitele unități militare. De asemenea, MPU5 oferă o securitate sporită a comunicațiilor, protejând informațiile sensibile împotriva interceptării și accesului neautorizat.

Sprijin constant pentru modernizarea rețelei tactice integrate

Prin acordarea acestui contract către Persistent Systems, Armata SUA demonstrează angajamentul său față de modernizarea continuă a rețelei tactice integrate. Persistent Systems este un partener de încredere și cu experiență în furnizarea de soluții avansate de comunicații pentru forțele armate. Prin colaborarea cu Persistent Systems, Armata SUA va beneficia de expertiza și tehnologia necesare pentru a moderniza și îmbunătăți rețeaua sa tactică integrată.

Concluzie

Modernizarea rețelei tactice integrate a Armatei SUA este esențială pentru îmbunătățirea capacităților militare și asigurarea unei comunicări eficiente și sigure între diferitele unități militare. Prin acordarea contractului către Persistent Systems, Armata SUA demonstrează angajamentul său față de modernizarea continuă și sprijinul constant pentru dezvoltarea tehnologică a forțelor sale armate.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %