Ștefan Vuza renunță la CEO Chimcomplex pentru a se concentra pe strategia regională a Grupului CRC

Read Time:1 Minute, 38 Second

Ștefan Vuza renunță la CEO Chimcomplex pentru a se concentra pe strategia regională a Grupului CRC

Ștefan Vuza, Președinte și CEO al Chimcomplex, a anunțat că renunță la funcția de CEO pentru a se dedica strategiei regionale a Grupului CRC. Această decizie vine în contextul extinderii companiei la nivel regional și a necesității de a avea un lider dedicat acestei misiuni.

Tranziție strategică în cadrul conducerii executive

Chimcomplex a anunțat o tranziție strategică în cadrul conducerii executive, odată cu renunțarea lui Ștefan Vuza la funcția de CEO. Acesta va rămâne membru al Consiliului de Administrație și își va folosi energia și expertiza pentru extinderea companiei la nivel regional.

Florian Staicu numit director general interimar

Începând cu data de 1 noiembrie 2023, Chimcomplex l-a numit pe Florian Staicu în funcția de director general interimar. Acesta ocupase anterior funcția de Director de Operațiuni Chimcomplex și este o prezență binecunoscută în echipa de management a companiei. El va conduce compania pe durata următoarelor 6 luni, asigurându-se că obiectivele strategice vor fi susținute cu fermitate.

Continuarea dezvoltării Chimcomplex ca un jucător regional de top

Florian Staicu a declarat că este onorat să primească provocarea de a fi Director General Interimar și că, alături de echipa extinsă, va continua să dezvolte Chimcomplex ca un jucător regional de top. El a subliniat că Ștefan Vuza a pus bazele acestei transformări și că vor continua pe calea deschisă de acesta. Cu sprijinul lui Vuza, sunt încrezători că Chimcomplex va evolua și va obține rezultate remarcabile.

Despre Chimcomplex

Chimcomplex este principalul producător și furnizor de substanțe chimice vitale din regiune, specializat în polioli, clorosodice și oxo-alcooli. Compania are două platforme industriale la Onești și Râmnicu Vâlcea și este considerată un combinat de produse chimice de importanță strategică pentru economia românească. Cu o tradiție de aproape 70 de ani, Chimcomplex dezvoltă produse de calitate pentru o viață mai bună și un viitor sustenabil. În anul 2022, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 2.259 milioane de lei.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %