Teava PPR de la Marola.RO este ceea ce ai nevoie pentru instalatia termica

Read Time:1 Minute, 34 Second

Cate informatii cunosti despre teava ppr?

teava ppr

Sistemul de incalzire trebuie luat in considerare pana la cele mai mici detalii, deoarece de acest sistem depinde confortul familiei tale. Pentru a te bucura de rezultatele dorite, trebuie sa ai manopera de calitate si sa alegi materiale de calitate. Conducta intregului sistem poate fi conducta de cupru sau teava ppr. Alegerea materialului se bazeaza pe mai multe considerente: pret, rezistenta in timp, randament si factori estetici.

Teava ppr este o teava cilindrica, dreapta, rigida, realizata din material plastic din polipropilena, produsa printr-un proces de extrudare continuu. De obicei, aceste tevi sunt verzi sau albe si au un diametru exterior cuprins intre 20 mm si 110 mm, deci peretii sunt mult mai grosi decat PVC. Teava ppr vine cu o gama de fitinguri de conectare, piese si accesorii pentru fiecare diametru.

Dezavantajele tevilor ppr in instalatiile de incalzire

Exista putine manometre si fitinguri pentru instalatii sanitare, in mare parte fitinguri si supape incomplete si conexiuni incomode la usile metalice. In plus, aceste tevi nu sunt de dimensiuni mai mari. Rigiditatea si rezistenta la impact ale tevilor ppr sunt mai slabe decat tevile metalice, motiv pentru care se deterioreaza usor.

Echipamentele de constructii sunt avansate si complexe, iar cerintele pentru tehnologia constructiilor sunt ridicate, de asemenea si cerintele pentru calitatea personalului de constructii si managementul constructiilor sunt necesare.

Calitatea conexiunii de topire la cald este legata de temperatura ambianta, timpul de incalzire si presiunea imbinarii si pot aparea abateri in timpul procesului de constructie. Un alt dezavantaj pentru teava ppr este legat de coeficientul de dilatare liniar al conductei ppr, care este foarte mare. In plus, teava ppr are o rezistenta slaba la UV. In cazul expunerii pe termen lung la lumina soarelui, tubul ppr este predispus la imbatranire brusca, scurtandu-si astfel durata de viata.

Vezi gama disponibila pe marola.ro!

Source

Comunicate de presa

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %