Cu un canvas personalizat ai optiuni nelimitate de cadouri

Read Time:1 Minute, 39 Second

Un canvas personalizat este cadoul perfect

canvas personalizat

Picturile pe panza sunt realizate prin imprimarea panzei de bumbac si apoi intinderea acesteia pe un cadru de lemn. Datorita imprimarii de inalta calitate si utilizarii instrumentelor de calitate, putem garanta stabilitatea culorilor si o durata lunga de viata. Tablourile de tip canvas personlizat sunt gata de agatat pe perete, iar pe spatele cadrului de lemn sunt montate umerase metalice.

Cumpara si tu un cadou unuic! Aceste variante de tip canvas personalizat sunt cadoul ideal pentru o persoana draga care s-a mutat recent in noua lor casa si doriti sa va exprimati aprecierea pentru aceasta. Acest gest frumos este practicat in multe parti ale lumii si este o solutie practica si estetica pentru a oferi cadouri.

Care sunt cele mai cunoscute avantaje?

Sa nu uitam de avantajele numeroase de a cumpara un canvas personalizat in mod digital in locul unei picturi clasice color:

  • Cost mult mai mic;
  • Timp de asteptare, productie si livrare foarte optimizat;
  • Posibilitatea de a inlocui frecvent imaginile folosite, ceea ce inseamna ca incaperea unde este agatata este intinerita permanent.

De asemenea, trebuie sa stii ca nu exista contraindicatii legate de mediul in care pot fi pozitionate picturile de tip canvas personalizat, in afara de compozitia culorilor, stilul si raportul de dimensiuni dintre tabloul ales si suprafata peretelui si spatiul expozitional.

Cum sunt intretinute corect aceste tablouri?

Avand in vedere ca aceste produse sunt cu adevarat speciale si au un impact emotional la fel de puternic pentru persoanele care le cumpara, este imperativ sa fii cat mai atent.

Spatele este locul in care praful si murdaria se aduna cel mai mult. Daca nu este curatat in mod regulat, praful poate patrunde intre fibrele panzei si poate afecta calitatea lucrarii de arta. De aceea este important ca dupa stergerea prafului sa udam o carpa pentru a indeparta praful complet.

Cere si tu o oferta pe mareleprint.ro!

Source

Comunicate de presa

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %