Underline Ventures obține 20 mil. dolari pentru investiții în startup-uri tech din România și Europa de Est – Financial Intelligence

Read Time:2 Minute, 6 Second

Underline Ventures obține 20 mil. dolari pentru investiții în startup-uri tech din România și Europa de Est

Underline Ventures, un fond de investiții din România, a finalizat subscripția primului său fond la valoarea de 20 de milioane de dolari. Acest fond va fi folosit pentru a susține antreprenorii din Europa de Est care construiesc startup-uri în domeniul tehnologiei, cu o creștere accelerată și ambiții globale. Underline Ventures își propune să investească în peste 20 de startup-uri la început de drum, fondate de antreprenori români și est-europeni, cu o investiție medie de 500.000 USD.

Investiții în startup-uri promițătoare

Underline Ventures are ca obiectiv principal sprijinirea fondatorilor excepționali care dezvoltă soluții la probleme dificile și doresc să se extindă la nivel global. Fondul a finalizat deja 7 investiții în diverse domenii, precum big data, inteligență artificială, securitate cibernetică și infrastructură ecommerce. De asemenea, fondul este interesat să investească în startup-uri care combat schimbările climatice prin soluțiile lor inovatoare.

O platformă extinsă pentru sprijinirea startup-urilor

Underline Ventures își propune să dezvolte o platformă extinsă și practică, care să ofere sprijin relevant pentru problemele operaționale cu care se confruntă fondatorii de startup-uri. Această platformă va oferi servicii de recrutare, management de comunicare, consiliere de marketing, planificare financiară și strângere de fonduri. De asemenea, fondatorii și experții din industrie vor oferi consiliere și sprijin în mod regulat.

Investitori și parteneri

Capitalul fondului a fost strâns în mare parte de la fondatori și operatori în tehnologie, dar și de la alți lideri de afaceri și fonduri internaționale care investesc în alte fonduri de investiții. Underline Ventures colaborează cu investitori care au încredere în potențialul antreprenorilor din Europa de Est de a construi afaceri importante în domeniul tehnologiei.

Perspective de viitor

Underline Ventures are în plan să continue investițiile în startup-uri promițătoare din România și Europa de Est, cu scopul de a ajunge la un portofoliu de 20 de companii. Fondul își propune să ofere sprijin și resurse necesare pentru ca aceste startup-uri să se dezvolte și să atingă succesul pe termen lung.

În concluzie, Underline Ventures este un fond de investiții din România care are ca obiectiv sprijinirea antreprenorilor din Europa de Est în dezvoltarea startup-urilor tehnologice. Prin intermediul primului său fond de 20 de milioane de dolari, fondul investește în startup-uri promițătoare și oferă sprijin operațional prin intermediul unei platforme extinse. Cu ajutorul investitorilor și partenerilor, Underline Ventures contribuie la dezvoltarea ecosistemului de startup-uri din regiune și la creșterea industriei tech în România și Europa de Est.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %