Bogdan Popescu – directorul general nou la Tarom – Informații financiare

Read Time:1 Minute, 33 Second

Bogdan Popescu – noul director general al TAROM

Astăzi, pe data de 16 octombrie 2023, Consiliul de Administrație al Companiei TAROM a luat decizia de a aduce schimbări în management-ul executiv, cu scopul de a revitaliza și optimiza activitățile de conducere și coordonare ale Companiei.

Experiența lui Bogdan Popescu

Începând cu data de 23 octombrie 2023, domnul Bogdan Popescu va prelua funcția de director general al TAROM, după îndeplinirea formalităților legale. Acesta este absolvent al Facultății de Aeronave și al Facultății de Drept din cadrul Universității București, precum și al programului EMBA Asebuss. Cu o experiență de peste 25 de ani în companii de renume internațional, cum ar fi Shell, METRO și Microsoft, domnul Popescu este un profesionist cu o vastă expertiză în domeniul său. În anul 2021, el a ocupat funcția de Președinte al Consiliului de Administrație al Avioane Craiova SA.

Schimbări în echipa de management

Pentru a asigura o tranziție eficientă și continuitatea activității Companiei, s-a decis ca actualul director general, domnul Costin Iordache, să fie numit în funcția de director economic. De asemenea, actualul director economic, domnul Narcis Obeada, va fi numit în funcția de director comercial.

Obiectivul noii echipe de management

Obiectivul principal al noii echipe de management este finalizarea și implementarea planului de restructurare, care va conduce la revitalizarea companiei și transformarea ei într-o organizație profitabilă și modernă. Prin aceste schimbări, TAROM își propune să devină mai eficientă și să se adapteze cerințelor pieței aviatice în continuă schimbare.

Concluzie

Noul director general al TAROM, Bogdan Popescu, aduce cu el o vastă experiență în domeniul aviației și în conducerea companiilor internaționale. Schimbările în echipa de management reflectă dorința Companiei de a se adapta la noile cerințe ale pieței și de a-și consolida poziția în industria aviatică. Prin finalizarea planului de restructurare, TAROM urmărește să devină o companie profitabilă și modernă, capabilă să ofere servicii de calitate superioară pasagerilor săi.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %