Concert Mirosul Crăciunului cu TVA și invitați – Inteligență financiară

Read Time:1 Minute, 36 Second

Concertul Mirosul Crăciunului cu TVA și invitați – Inteligență financiară

Trupa cu Valoare Adăugată (TVA) și invitații săi vor susține a treia ediție a Concertului Mirosul Crăciunului pe 14 decembrie, la Teatrul Național din București. Acest eveniment muzical aduce împreună muzicieni talentați și artiști de seamă pentru a crea o experiență de neuitat în perioada sărbătorilor de iarnă.

Membrii trupei TVA

Trupa TVA este formată din doi muzicieni talentați, Teo Boar și Vladi Cnejevici, care provin din orașele Arad și Timișoara. Aceștia au colaborat cu numeroase trupe și artiști de renume, precum Pacifica, Mircea Baniciu Band, Compact și Pasărea Colibri. Alături de ei se află Dorin Andone, actor al Teatrului Național din București și compozitor textier originar din Cluj Napoca, precum și Adrian Vascu, un consultant în afaceri, compozitor și textier originar din Târgu Lăpuș, județul Maramureș. Aceștia au fondat trupa TVA în 2021.

Stilul muzical al trupei

Sinergia creată între cei patru membri ai trupei a dus la dezvoltarea unui gen muzical cu influențe din muzica folk și rock, îmbinat cu recitări și poezie. Cântecele și versurile trupei TVA transmit mesaje puternice și reflectă experiențele de viață ale membrilor săi. Aceștia au lansat și albumul „Cântece de iarnă”, care include colinde tradiționale cântate în zona Maramureșului în Ajunul Crăciunului.

Invitați speciali

Spectacolul intitulat „Mirosul Crăciunului” va avea ca invitați speciali doi artiști maramureșeni de renume, Grigore Leșe și Ducu Bertzi. Grigore Leșe este originar din Târgu Lăpuș, județul Maramureș, și este cunoscut pentru interpretarea sa autentică a muzicii tradiționale românești. Ducu Bertzi, originar din Sighetul Marmației, este un cântăreț și compozitor apreciat, cu o carieră de peste 40 de ani în muzica folk.

Evenimentul

Vă invităm să petreceți o seară plină de emoție, bucurie și surprize la spectacolul „Mirosul Crăciunului” pe data de 14 decembrie 2023, la Teatrul Național din București, în sala Ion Caramitru. Pentru a achiziționa bilete, accesați link-ul: https://www.tnb.ro/ro/concert-mirosul-crăciunului-tva.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %