Sistemul de supraveghere NATO furnizat de Raytheon

Read Time:1 Minute, 32 Second

Sistemul de supraveghere NATO furnizat de Raytheon

Raytheon va furniza Agenției NATO pentru Mentenanță și Aprovizionare capacități de supraveghere persistentă, bazate pe turnuri, în Afganistan, în cadrul unui contract în valoare de 5,3 milioane de dolari anunțat săptămâna aceasta.

Raytheon furnizează sistemul de supraveghere NATO

Raytheon, unul dintre cei mai importanți furnizori de tehnologie și servicii de apărare din lume, a câștigat un contract în valoare de 5,3 milioane de dolari pentru a furniza sistemul de supraveghere NATO în Afganistan. Contractul a fost anunțat săptămâna aceasta și va fi implementat prin intermediul Agenției NATO pentru Mentenanță și Aprovizionare.

Capacități de supraveghere persistentă

Sistemul furnizat de Raytheon va oferi capacități de supraveghere persistentă, bazate pe turnuri, în Afganistan. Aceste capacități vor permite NATO să monitorizeze și să supravegheze în mod continuu zonele cheie din Afganistan, asigurând astfel securitatea și stabilitatea în regiune.

Un contract în valoare de 5,3 milioane de dolari

Contractul încheiat între Raytheon și Agenția NATO pentru Mentenanță și Aprovizionare are o valoare de 5,3 milioane de dolari. Prin intermediul acestui contract, Raytheon va furniza echipamente și servicii necesare pentru implementarea sistemului de supraveghere NATO în Afganistan.

Contribuția importantă a Raytheon în domeniul apărării

Raytheon este unul dintre cei mai importanți furnizori de tehnologie și servicii de apărare din lume. Compania are o vastă experiență în dezvoltarea și furnizarea de soluții avansate în domeniul apărării și securității. Prin furnizarea sistemului de supraveghere NATO în Afganistan, Raytheon demonstrează încă o dată angajamentul său față de securitatea internațională și contribuția sa la menținerea păcii și stabilității în regiune.

Concluzie

Furnizarea sistemului de supraveghere NATO în Afganistan reprezintă o etapă importantă în asigurarea securității și stabilității în regiune. Raytheon, prin experiența și expertiza sa în domeniul apărării, va juca un rol crucial în implementarea acestui sistem și va contribui la eforturile NATO de a monitoriza și supraveghea zonele cheie din Afganistan.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %