Asociația CONILcelebrează Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități

Read Time:2 Minute, 47 Second

Asociația CONIL celebrează Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, 3 decembrie, prin zâmbet, dans, muzică și culoare la CONIL Fest, Festivalul Integrării- Moș Nic la Circ!

Ediția cu numărul XXI a CONIL Fest, Festivalul Integrării – Moș Nic la Circ, va avea loc pe durata a două zile de weekend, 3 – 4 decembrie 2022, la Circul Metropolitan București!

De ce am ales acest prim weekend al ultimei luni a anului pentru o astfel de întâlnire? Pentru că împreună, chiar de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, 3 decembrie, vom sărbători curajul, determinarea, puterea și ambiția tuturor copiilor speciali, dar și dragostea și sprijinul pe care noi le putem oferi acestora.

          Asociația CONIL dă start înscrierilor la cel mai mare eveniment dedicat copiilor din România, CONIL Fest, Festivalul Integrării, Ediția a XXI-a, Moș Nic la Circ. În această iarnă scriem împreună cea mai frumoasă poveste a incluziunii, răspândind iubire și speranță în toiul sezonului magic. Așteptăm cât mai mulți copii, tipici și atipici să-și arate talentul chiar sub ochii lui Moș Nic, prezentator al evenimentului.  Să performezi chiar în arena circului este o ocazie unică pe care nici un copil nu ar trebui să o rateze!

În foaierul Circului Metropolitan, între 3-4 decembrie, cei prezenti la eveniment se vor putea bucura de-a lungul întregului weekend de toate surprizele pregătite de expozanții Târgului lui Moș Nic!  Dulciuri, cărți, produse hand made, ateliere, pictură pe față, workshopuri, baloane și multe, multe alte surprize!

Integrat în eveniment este și spectacolul ”ABC-ul Circului”, o producție a Circului Metropolitan București, oferit gratuit de către Asociația CONIL unui număr de 1.000 de copii cu dizabiliități, proveniți din medii defavorizate, din centre de plasament și refugiați urcaineni.

Vino să petreci un weekend plin de zâmbete, culoare și veselie la Circulul Metropolitan Bucuresti și să celebrăm împreună Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități!

Save the date! 3-4 decebrie, între 10-18 –  Moș Nic la Circ!

          Pe lângă programele artistice susținute de copii în arena circului, vom realiza și MANIFESTUL PRIETENIEI, un banner de mari dimenziuni amplasat în foaier unde toți cei prezenți vor putea lăsa un gând bun pentru copiii și tinerii cu dizabilități.

Un manifest artistic realizat de copii pentru copii dar și pentru autorități! Profităm de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități pentru a demonstra că iubirea, sprijinul și susținerea acestora vin din sufletul fiecăruia dintre noi! Suntem siguri că toți cei prezenți vor fi încărcați de gânduri bune! Vino și așează și gândul tău pe manifest! Copiii cu nevoi speciale au nevoie de susținere, încurajare, acceptare! Și ei fac parte din lumea ta! Haide alături de noi să facem o bucurie tuturor copiilor speciali, chiar de ziua internațională a acestora.

Dizabilitatea este responsabilitatea comunității! Fii responsabil! Lasă o mărturie pe MANIFEST!

                     Pentru detalii și înscrieri, puteți accesa www.conil.ro, ne puteți scrie la adresa de mail [email protected] sau puteți vizita pagina evenimentului https://fb.me/e/1WDNG0uhY.

Parteneri media: București FM, Agerpres, România Pozitivă, www.desprecopii.com , www.scoliprivate.eu, pr.1az.ro.

Contact media:

Liliana Uleia

Specialist comunicare

0766.395.799

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %