Oftalmologie | Afla mai multe despre afectiuni si tratament corect

Read Time:1 Minute, 47 Second

Ce presupune o vizita la oftalmologie

oftalmologie

Da, de cele mai multe ori, un consult oftalmologic este recomandat atunci cand simtiti ca vederea si capacitatea de a va concentra asupra anumitor obiecte si de a le discerne se inrautatesc.

De asemenea, unele boli ce tin de spectrul de oftalmologie nu au simptome, asa ca nu doriti sa agravati problema fara tratament. In cadrul consultatiei de oftalmologie, pacientilor li se fac o serie de analize specifice, printre care acuitatea vizuala, miscarea muschilor extraoculari, functia pupilara, campul vizual etc.

Ce simptome indica necesitatea unui consult oftalmologic?

Exista cateva simptome evidente care indica necesitatea unui examen de oftalmologie. Acestea nu trebuie ignorate in cazul in care nu doriti sa va ocupati de lucruri mai serioase in viitor. Prin urmare, aveti grija la urmatoarele simptome:

  • Daca ati avut recent vedere incetosata, acesta este un semn foarte clar ca aveti nevoie de un consult amanuntit.
  • In timp ce durerile de cap pot indica prezenta mai multor tipuri de afectiuni, ele pot fi un bun indicator al pierderii vederii.
  • Sensibilitatea la lumina este un alt simptom care indica o tulburare de vedere, cum ar fi o infectie oculara.
  • Un alt simptom evident este durerea oculara care dureaza mai mult de cateva zile.

Daca esti in cautarea unei clinici oftalmologice in Bucuresti, Clinica Medicala Romgermed este aici pentru tine. O echipa de profesionisti este pregatita sa preia cazul dumneavoastra medical.

Cine ar trebui sa mearga la o clinica de oftalmologie?

Recomandati oricui sa mearga la o clinica oftalmologica. In general, inspectiile sunt recomandate cel putin o data la doi ani.

Insa pentru persoanele cu probleme de vedere sau sub 16 ani, cel mai bine este sa aiba un consult cel putin o data pe an. Indiferent de specialitate, se recomanda consultarea periodica. Acest lucru va ajuta la detectarea problemelor medicale la timp, daca este necesar, chiar si dupa tratament.

Indiferent de situatie, pune intotdeauna sanatatea ta pe primul loc si vino sa avem grija de tine la Romgermed!

Source

Comunicate de presa

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %